ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Други > Мигрената

Мигрената

Мигрената - д-р Александър Москоп

д-р Александър Москоп

01-02-2005

272

Мека

130/200 мм

0.30 кг.

954-321-042-Х

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
9.50 лв. КУПИ

Описание

"Макар да няма лекарство, което да предпазва сто процента от мигрена, все пак съществува начин да облекчим болката - нов, безопасен, естествен и невероятно ефективен начин да я обуздаем. Тази новост е "тройната терапия", която въведох пръв в Нюйоркския център по главоболие и вече петнайсет години лекувам успешно хиляди пациенти с нея.

 Не съм първият, използвал тези природни вещества. Древногръцките лекари са предписвали моминска вратига за лечение на възпаления и други болежки, а за рибофлавина отдавна се знае, че допринася за доброто здраве по различни начини. Първото предположение, че магнезият може би има връзка с мигрената, се появява в медицинската литература през далечната 1931 година. Докато концепцията за използването на магнезий, рибофлавин и/или моминска вратига не бе нова, още никой не беше провел научно изследване, доказващо, че тези три субстанции, приемани поотделно, могат да предотвратят мигрената. Нито пък някой ги беше свързал в едно, за да се постигне още по-мощен троен ефект. С помощта на моите колеги аз направих точно това. Бях възнаграден от резултатите, а пациентите ми, много от които страдаха от изтощителна мигрена вече пет, десет или двайсет години, бяха въодушевени."

 - д-р Александър Москоп


Още за автора

д-р Александър Москоп

д-р Александър Москоп
Д-р Александър Москоп е основател и директор на Центъра по главоболие в Ню Йорк. Той е сертифициран невролог и световноизвестен специалист по главоболие. Професор е по клинична неврология в медицински център Съни Даунстейт. Д-р Москоп е провел и публикувал новаторски изследвания в областта на главоболието и мигрената. Той е написал…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж