ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Наука > Квантовата магия

Квантовата магия

Квантовата магия - Сергей Доронин

Сергей Доронин

09-12-2011

376

Мека

140/215 мм

0.47 кг.

978-954-321-960-5

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
19.90 лв.

Описание

Системата на описание, предложена от Нютоновата физика, ни доведе до задънена улица. По-точно: в ограниченията на пространството и времето. Понятията „сила“, „скорост“ и „маса“ станаха тежки пранги на краката на всеки изследовател на преместванията.

 - С. Трофимов 

Компактдиск, на който се съхранява всичката възможна музика – и написаната, и още несъздадената; компютър, извършващ за секунда повече операции, отколкото са частиците във Вселената; хиперпространствени скокове, които могат да те пренесат за миг през пространството... Научна фантастика? Не, научно възможно! Новата квантова реалност е факт, а ние сме на прага ù. Всичко това е достъпно изложено в книгата „Квантовата магия“. Обозримото бъдеще ни предлага един бляскав и внушителен свят на сбъднати научни мечти, на материализирано въображение – вече се използват квантово-криптографски системи за защита на информация и не е далеч денят, когато квантовият компютър ще се озове на бюрото ви... А това е само началото! Прочетете днес за уникалните технологични изследвания, за да не се стъписате утре, когато се сблъскате с новата реалност. Имате тази възможност... сега.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Сергей Доронин

Сергей Доронин
Сергей Иванович Доронин (доктор по физика и математика) работи като старши физик в Института по проблемите на химическата физика към Руската академия на науките.  Научните интереси на Сергей включват ядрено-магнитен резонанс, квантово изчисление, квантово заплитане, декохерентност, многокранна динамика на центрофугирането, квантова информационна физика. Автор е на статии, публикувани в уважавани…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж