ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Библиотека "Здраве" > Голямата измама с холестерола

Голямата измама с холестерола

Тази седмица
Голямата измама с холестерола - д-р Малкълм Кендрик

д-р Малкълм Кендрик

21-11-2011

от английски: Людмила Андреева

316

Мека

140/215 мм

0.50 кг.

978-954-321-936-0

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
В момента тази книга е със специално намалена цена и не подлежи на допълнителни отстъпки или промоции.
20 Януари 2019 17лв. 14 лв. КУПИ

Описание

Статините са „чудодейни” лекарства, широко предписвани за намаляване на нивото на холестерол в кръвта и претендиращи да предлагат безпрецедентна защита срещу сърдечно-съдовите болести. Вярва се, че са напълно безопасни и способни да предотвратяват цяла поредица от други заболявания, те са и най-печелившото лекарство в историята на медицината. В тази революционна книга д-р Малкълм Кендрик разкрива истината зад тази нагла реклама, отбелязвайки, че:

   - Високите нива на холестерол в кръвта не предизвикват сърдечно-съдови болести;
   - Богатият на мазнини – наситени или не – начин на хранене не влияе върху нивата на холестерол в кръвта;
   - Защитата, осигурявана от статините, е толкова малка, че просто не си струва усилията от страна както на повечето мъже, така и на всички жени;
   - Статините имат много повече опасни странични ефекти, отколкото се признава;

Кендрик разгромява могъщата фармацевтична индустрия и лековерните представители на медицинската професия, които – твърди той – увековечават налудничавите понятия „добър” и „лош” холестерол и нивата му, за да убедят милиони хора да харчат милиарди за статини, създавайки атмосфера на стрес и тревожност – истинската причина за фаталните сърдечно-съдови болести.

С яснота и остроумие „Голямата измама с холестерола” развенчава погрешните ни допускания за същността на здравия начин на живот и хранене. Това е безценен наръчник за всеки, който смята, че има чудодейно лекарство против сърдечно-съдовите болести, призив към здравия разум и разбирането на процесите в тялото.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

д-р Малкълм Кендрик

д-р Малкълм Кендрик
Малкълм Кендрик е шотландски лекар и автор на Голямата измама с холестерола (2008) и Докторски файлове (2014). Завършва университета в Абърдийн през 1981 г. и започва работа като общопрактикуващ лекар в продължение на повече от 25 години. Работил е с Европейската кардиологична асоциация. Голямата измама с холестерола документира това, което…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж