ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Полеви изследвания на украинския секс

Полеви изследвания на украинския секс

Полеви изследвания на украинския секс - Оксана Забужко

Оксана Забужко

27-01-2005

от руски: София Бранц

184

Мека

130/200 мм

0.19 кг.

954-321-098-5

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
6.50 лв. КУПИ

Описание

Оксана Забужко е най-известната писателка в съвременна Украйна. Тя е философ по образование, преподавателка по животознание, безпощадно честна по призвание.

Затова амплитудата на впечатленията в тази книга е колосална - от пълния потрес до молитвения възторг... Но това не е поредният "поток на съзнанието", а истински нов "порой на осъзнаването".

Изригващата изповед на Оксана Забужко ни кара да затаяваме дъх, да се препъваме в мъчителни исторически истини, да се възторгваме от божествения писателски дар на дръзката й природа...

Всеки, който изгълта на екс тази двойна доза огнена проза, накрая ще разбере, че човекоподобните мъже имат все по-малки шансове. И че светът, наистина се върти около женския пъп.

През призмата на този интимен роман българският читател по-вярно ще разбере последните събития в Киев, Харков и Донбас, а също и непознатите и неподозирани особености на украинския национален характер."

- Румен Леонидов


Още за автора

Оксана Забужко

Оксана Забужко
Оксана Забужко е съвременна украинска писателка, поет и есеист.  Родена е на 19.09.1960 г. в Лъкск, Украйна. Учи философия в Киевския университет, където получава и докторска степен по естетика през 1987 г. През 1992 г. преподава в Пенския държавен университет като гостуващ лектор. Печели стипендия от "Фулбрайт" през 1994 г. и преподава…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж