ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бизнес, икономика > Лидерство > Лидерът в сянка

Лидерът в сянка

Лидерът в сянка - Дейвид Рок

Дейвид Рок

24-10-2011

от английски: Весела Василева, редактор: Милена Попова

304

Твърда

140/215 мм

0.52 кг.

978-954-321-893-6

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
20 лв. КУПИ

Описание

„Лидерът в сянка” ще ви помогне да подобрите мисленето на околните, което е най-добрата стъпка към подобряване на производителността”.

- Маршал Голдсмит,
автор на „Моджо: как да се сдобием с него, как да го запазим и как да си го върнем, ако го загубим”

 

Лидерите в сянка са майсторите, които ще извадят на бял свят най-доброто от хората, които работят за тях. Те подобряват начина на мислене на своите служители – като подобряват буквално начина, по който техните умове обработват информацията, – без да казват на никого какво да направи. Като се има предвид на колко много хора днес компаниите плащат, за да мислят, подобряването  му е един от най-бързите начини да повишим производителността.

 

Лидерството в сянка не е академична теория. Напротив, това е практическо ръководство от шест стъпки за един нов метод на провеждане на разговори, базиран върху последните открития за начина, по който функционира човешкият мозък.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Дейвид Рок

Дейвид Рок
Д-р Дейвид Рок създава термина "нюролидершип" (neuroleadership) и е директор на Neuro Leadership Institute - глобална инициатива, която обединява невролози и експерти по лидерство, за да изгради нова наука за лидерството. С дейността си в 24 държави Институтът помага на големи организации да осъществят изследователска дейност в областта на мозъка, за да развият по-добри…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж