ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Благополучие > Библиотека "Тайната" > Тайната (The Secret) - DVD

Тайната (The Secret) - DVD

Тайната (The Secret) - DVD - Ронда Бърн

Ронда Бърн

15-10-2008

Дискът е озвучен на български език

0

Твърда

9/16

0.08 кг.

094922846860, времетраене 91 мин.

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
12 лв. КУПИ

Описание

Много възхитителни мъже и жени в историята са открили Тайната за себе си и това ги е превърнало в най-великите умове и лидери, които човечеството познава. Сред тях са Платон, Леонардо да Винчи, Галилей, Наполеон, Хюго, Лудвиг Ван Бетовен, Линкълн, Едисон, Алберт Айнщайн и Дейл Карнеги. Това е една малка част от имената. Сега, за пръв път в историята парченцата от пъзела, наречен Тайната, са подредени в едно откровение, което трансформира живота на всеки, който го преживее.

"Тайната" обяснява по прост и достъпен начин закона, който ръководи животите на всички ни. Филмът предлага и познанието за методите, които да използваме, за да създадем – без усилие и по наша поръчка – живота на мечтите си.

Това е великата тайна на живота.

Бонус:
Зад кулисите
Откъси
Трейлъри

Още за автора

Ронда Бърн

Ронда Бърн
Ронда Бърн (родена през 1945 г. в Мелбърн, Австралия) е австралийска телевизионна писателка и продуцент, най-известна с книгите си "Новото мислене", "Тайната" (базирана на филм, който продуцира със същото име). Тя също е написала "Магията" и много други, в поредица и в духа на "Тайната". През 2007 г. Бърн е…

Виж повече

Коментари (1)

***** (2012-01-06)

Идейте в този филм могат да ви помогнат да промените живота си!! Аз го направих!!

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж