ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бизнес, икономика > Маркетинг > Партизански маркетинг

Партизански маркетинг

Партизански маркетинг - Джей Конрад Левинсън

Джей Конрад Левинсън

16-09-2011

от английски: Мария Николова

512

Твърда

140/215 мм

0.82 кг.

978-954-321-890-5

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
30 лв. КУПИ

Описание

"Партизански маркетинг" е Библията на предприемача. Книга, която всеки собственик на фирма не само трябва да има в библиотеката си, а да я прилага постоянно!

Маркетингът безспорно е и изкуство, защото писането е изкуство, рисуването е изкуство, фотографията е изкуство, танците са изкуство, музиката е изкуство, редактирането е изкуство, както и да се действа също е изкуство. Съберете ги на едно място и те образуват маркетинга − вероятно най-еклектичната форма на изкуство, която светът някога е познавал.

Но засега подминете схващанията, че маркетингът е и наука, и форма на изкуството. Забийте в съзнанието си разбирането, че по същество маркетингът е вид работа. А целта на работата е да трупа печалби. Ако науката и изкуството помагат на една фирма да трупа печалби, вероятно ги направлява някой, който предлага и продава на пазара като партизанин − собственик на фирма, който преследва конвенционални цели, като печалби и щастие, но ги постига, като използва неконвенционални средства.

Маркетолозите с партизанска нагласа не разчитат на грубата сила на свръхголям маркетингов бюджет. Вместо това се осланят на живото въображение. И печелят от това...

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Джей Конрад Левинсън

Джей Конрад Левинсън
Джей Конрад Левинсън (1933 г. -  2013 г.) е американски бизнес писател, известен като автор на книгата "Партизански маркетинг" от 1984 г. Роден е в Детройт, израснал в Чикаго, завършва университета в Колорадо. Неговите проучвания в психологията го водят към рекламни агенции, включително в Лондон, където работи като творчески директор.…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж