ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > История > Нова българска история > България и Балканите в началото на ХХІ век

България и Балканите в началото на ХХІ век

България и Балканите в началото на ХХІ век - Венелин Цачевски

Венелин Цачевски

18-07-2011

640

Мека

140/215 мм

1.11 кг.

978-954-321-875-2

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
30 лв.

Описание

Венелин Цачевски е автор на книгите „Балканите. Новата Югоизточна Европа“, която претърпя две издания, „Балканите. Европейският избор“, „Балканите. Краят на конфликтите“, „Балканите. Трудният път към обединена Европа“, „България и Балканите. Европеизацията не е завършила“ и др. Специализирал е в Белгия, Русия, Унгария, Австрия, Финландия, Япония и Швейцария. През 2003–2006 г. Венелин Цачевски бе посланик на България във Финландия, а през 2004–2006 г. и в Естония. След приключването на посланическия мандат в Хелзинки е удостоен с финландския орден „Гвардейски кръст“ за приноса му в развитието на българо-финландските отношения. Венелин Цачевски е описал своята дейност като посланик и срещите си с известни български и чуждестранни политици в документалната книга „Зад фасадата на българската дипломация“, която предизвика голям читателски интерес.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Венелин Цачевски

Венелин Цачевски
Венелин Цачевски е професор и доктор на науките в областта на политоло­­гията, регионалната и глобалната икономика. Публикувал е десетки книги и научни изследвания, които са посветени на развитието и външната политика на България, международните отношения и икономическото сътрудничество на Балканите, европейската интеграция и др. Участвал е в научни проекти в…

Виж повече

Коментари (10)

Найденова (2013-07-26)

Кога ще има второ издание на книгата? Студентите по международни отношения много я търсят.

Изток-Запад (2012-02-02)

Здравейте, търговците на "Славейков" зареждат книги по свое собствено желание, така че липсата на дадено заглавие произтича изцяло от тяхното нежелание да го продават. Ние бихме искали всяка наша книга да може да се намира навсякъде, но това е невъзможно, разбира се. Най-лесно е да се поръча книгата от нашия сайт, като доставката е напълно безплатна.

България и Балканите в началото на 21 век (2012-02-02)

Запитване към издателството - Защо нито една от книгите на Венелин Цачевски не може да се намери на площад Славейков? Стандартният отговор е, че не са я получавали и не знаят защо...

Изток-Запад (2012-01-23)

Отговор: Книгата може да се закупи от сайта или от офиса на издателството. Това, че я няма в книжарниците, си е работа на самите книжарници, ние нямаме привичка да бездействаме или да оставяме важни книги без тираж.

България и Балканите в началото на 21 век (2012-01-17)

Въпрос: Къде може да се купи книгата? Защо я няма в книжарниците? Вероятно е изчерпана, но защо издателството бездейства и не я преиздаде ???

България и Балканите в началото на 21 век (2011-11-04)

Поздравления за автора на книгата !

България и Балканите в началото на 21 век (2011-10-30)

Това е книга за мислещи и интелигентни хора, които не са склонни да бъдат манипулирани от медиите.

България и Балканите в началото на 20 век (2011-10-06)

Толкова много нови неща за Балкните не бях чел. Ей, има талантливи хора в България!

Даниела, Вася, Трифон, Мартин, Соня, Лазар, Димитър, Джулия (2011-10-05)

Отлично учебно помагало за студенти по международни политически и икономически отношения, Балканите и външната политика на България. Най-нова информация и много таблици. Обективен анализ. Прекрасно написана книга!

България и Балканите в началото на 21 век (2011-07-26)

Считам, че това е най-доброто от професор Цачевски по съвременните Балкани. Огромна синтезирана информация и чудесен обективен анализ. Който иска да научи повече за региона и какво е мястото на България там, трябва да прочете книгата.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж