ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Хомеопатия > Хомеопатия & пeрименопауза

Хомеопатия & пeрименопауза

Хомеопатия & пeрименопауза - Кристел Беснар-Шарве

Кристел Беснар-Шарве

10-12-2010

от френски: Д-р Райна Томова

152

Мека

140/215 мм

0.20 кг.

9782-915668-53-7

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
12 лв. КУПИ

Описание

Книгата е посветена на съвременните виждания върху ролята на хормоналното лечение и рисковете, които то носи и насочва интереса към мястото на хомеопатията в перименопаузата.

Мултифокалната симптоматика на този период от живота на всяка жена е много подходяща за хомеопатична терапия. Авторът на книгата е, гинеколог и преподавател в ЦОРХ. Тя очертава балансиран терапевтичен подход към жените в  менопауза, едновременно стриктен и отворен.

В представянето на нейния клиничен опит пълното използване на клиничните данни, терапевтичната прецизност и добре снетата анамнеза са обобщени в изчерпателно, дори енциклопедично излагане на терапевтичните решения.

Още за автора

Кристел Беснар-Шарве

Кристел Беснар-Шарве
д-р Кристел Беснар-Шарве е акушер-гинеколог и хомеопат. Тя живее и практикува в Лион, бивш стажант и бивш помощник на няколко болници в Лион, ръководител на клиника във факултета, я който работи, учител в ЦОРХ И ФФСХ (хомеопатични школи), вицепрезидент на Гинекологичния колеж за региона Рона-Алпи. Д-р Беснар-Шарве има 36 годишен опит като…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж