ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Бялата царица

Бялата царица

Бялата царица - Станко Нацев

Станко Нацев

03-06-2011

184

Мека

130/200 мм

0.20 кг.

978-954-321-854-7

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Трийсетина попътни съдби е събрал в тази книга Станко Нацев. Едни от обитателите на сборника с разкази се крият като хлебарки в своите топли дупки и злорадо се подхилват на наполеоновците с напъхани в джобовете маршалски жезли, които се набъркват във всяка суматоха, за да се озоват накрая в Гробището на прекалените натегачи. Други, за да прогонят провинциалната си скука, бъркат с глупаво любопитство в окото на Съдбата и после хленчат, че фатално са осакатени. За да не ги броят за пълни смотаняци, те си измислят невероятни биографии и вярват в тях до захлас.

Не един и двама, омотани в паяжината на забранените от Бога страсти, могат да се срещнат на Борсата на живота – някои продават, други се продават. Преди да са ги укротили годините, изпийте с тях по чаша вино или запалете по цигара. Ако не намерите време за такава среща, потърсете ги в „Бялата царица“.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Станко Нацев

Станко Нацев
Станко Нацев е съвременен български писател. Станко Нацев е роден на 20 ноември 1943 г. в София. Завършва българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Специализира в Лайпцигския университет и Хердер институт. Работи последователно във в. „Вечерни новини“, издателство „Наука и изкуство“ и в. „Вестник за дома“. Публикувал е разкази, есета, пътеписи, хайку и литературна критика. Превеждан е на английски, немски,…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

Още от авторa

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж