ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

България > Бизнес, икономика > Мениджмънт > Публично-частно партньорство

Публично-частно партньорство - Евгений Кънев

Публично-частно партньорство

Евгений Кънев

21-03-2011

160

Твърда

16/70/100

0.43 кг.

978-954-321-823-3

Няма наличност

Описание

ЕВГЕНИЙ КЪНЕВ е доктор по икономика, управляващ съдружник на инвестиционнo-финансова консултантска компания "Маконис". Бил е управляващ директор за Европа на американската компания Tello Corporation и директор "Корпоративни финанси" в KPMG България. В кариерата си на инвестиционен консултант е управлявал над 200 проекта за сливания и придобивания, бизнес оценки и финансирания в редица страни от Източна Европа и Ирландия. Има МВА от Illinois State University,САЩ, и диплома по финанси и счетоводство на Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители на Великобритания (ACCA). Съосновател е на Европейския институт за стратегическо управление.

През 2001 г. специализира публично-частни партньорства в KPMG Ирландия, която съветва правителството за привличането на частни инвестиции в пътната инфраструктура на Ирландия. Това става повод и тема за защита на докторска дисертация за публично-частното партньорство и написването на тази книга.

 

 

„Без преувеличение може да се твърди, че тази книга е сериозен опит за интеграция на проблематиката на Публично-частното партньорство в макроикономическата проблематика, очертавайки по този начин контурите на публично-частния икономикс”.

 

Проф. д.ик.н. Стати Статев, зам. ректор на УНСС и член на Управителния Съвет на БНБ.

 

"Задълбоченият анализ на механизмите и формите на публично-частно партньорство предоставя познание по специфична тема, която не ми е известно да е развивана от български автор в подобен систематизиран вид и ясен изразен стил. Надявам се, че това изследване ще бъде използвано при разработването на законодателни и други административни документи, регулиращи партньорството между публичния сектор и частния сектор в България."

 

Стамен Тасев, Изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите и бивш зам. министър на финансите

 

„Това е значимо теоретико-методологическо изследване с открояваща се управленско-практическа стойност.”

 

Проф. д-р Снежана Найденова, бивш зам. ректор на С.А. „Д.А. Ценов” - Свищов

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.