ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Психология > Академична литература "Психология" > Анормална психология. Сборник случаи

Анормална психология. Сборник случаи

Анормална психология. Сборник случаи - Андрю Гецфелд

Андрю Гецфелд

13-01-2011

от английски: Людмила Андреева

344

Мека

165/235 мм

0.60 кг.

978-954-321-794-6

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
25 лв. КУПИ

Описание

Лишен от тежък медицински жаргон, този сборник от случаи по анормалната психология използва ясен, достъпен език и обяснения. С разгръщането на всеки случай читателите са въвеждани все по-дълбоко в материята, за да открият оценките, диагнозата, плана за лечението и възможните медикаменти. Книгата представя истински случаи, базирани на различни психопатологии. Всички те включват пациенти с широк спектър от културен, етнически, расов, религиозен и социален произход. Всички те са от изведени от личния опит на автора като практикуващ социален работник и психолог.
 
Книгата съдържа по два случая на глава, като всеки случай е с различна диагноза. Към тях има възможните лекарствени средства, които да се обмислят за всеки отделен случай. Фокусира се върху психотропните (и други, ако е уместно) медикаменти, които биха могли да се използват или за лечение на пациента, или като допълнение към други терапевтични модалности. Съществува и част с прогноза, в която се  разглежда действителната прогноза за случая (от добра до неблагоприятна) с медицински прогностични термини и обяснение на причините, поради които е поставена.

Сборникът е подходящ за всички, интересуващи се от анормална психология, включително здравни и социални работници, педагози, психолози и студенти по психология.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Андрю Гецфелд

Андрю Гецфелд
д-р Андрю Р. Гецфелд получава бакалавърска степен по психология от колежа "Васар", магистърска степен по математика от Университета в Уисконсин-Мадисън, както и докторска степен по училищна психология от Университета на Тенеси-Кноксвил. Неговата дисертация изследва булимио-нервозата при млади жени, именно той изследва връзката между голямо депресивно разстройство и булимията и ефективността…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж