ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Граматична литература и учебни помагала > Корейски език I

Корейски език I

Корейски език I - Со Йънг Ким, Куон Джин Чой

Со Йънг Ким, Куон Джин Чой

27-12-2010

200

Мека

голям формат, А4

0.52 кг.

978-954-321-791-5

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
19 лв. КУПИ

Описание

В учебника са включени осем урока, във всеки от които има по четири основни диалога. Допълнително ще намерите лексика, граматика и упражнения. Описани са и типичните за корейската граматика модели. Освен граматическите обяснения са включени и важни думи и изрази, както и преводите на диалозите, което ще помогне на ползващите учебника да работят самостоятелно.

При написването му сме обобщили дългогодишния си опит в преподаването на корейски език. Материалът е съобразен със спецификата на югоизточните славянски езици – български, сръбски и македонски (обяснението на граматическите структури е и на трите езика). За да постигне основната си цел – бързо и успешно усвояване на корейския език, – сме се постарали учебникът да бъде както практичен, така и интересен .

Учебникът е предназначен не само за ученици и студенти, но и за всеки, интересуващ се от корейската култура и история.

Още за автора

Со Йънг Ким, Куон Джин Чой

Со Йънг Ким, Куон Джин Чой
Со Йънг Ким е преподавател в Центъра по кореистика на Софийския университет. Защитила е докторска дисертация по български език в София. Преподава практически корейски език, специална корейска оперета пхансори и др. Куон Джин Чой е завършил университета Хангук в Сеул, където получава магистърска степен по английски език. Той е първият студент от Република Корея, който пристига…

Виж повече

Коментари (4)

Martin (2013-07-16)

С нетърпение чакаме втората част! ^____^

??? (2012-08-06)

Благодаря за информацията!

Re: 2012-07-30 - Здравейте! (2012-07-30)

Надяваме се до края на тази година да имаме втора част на учебника.

Здравейте! (2012-07-30)

Поздрав към авториге и издателството за учебника. Изучих го целия напълно самостоятелно. ?, ??? ????? ?? ???? ?????~! Искам да попитам, кога ще излезе втората част?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж