ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Психология > Девиантно и делинквентно поведение на децата

Девиантно и делинквентно поведение на децата

Девиантно и делинквентно поведение на децата - Тони Манасиева

Тони Манасиева

21-09-2010

94

Мека

165/235 мм

0.18 кг.

978-954-321-745-8

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
8 лв.

Описание

Учебното помагало е за студенти и преподаватели, които се занимават с въпроси на превенцията на девиантно и делинквентно поведение сред децата. Разработените теми за упражнения и изпитни тестове са апробирани в семинарни занятия по дисциплини, свързани с тази проблематика и водени от автора, доцент във Факултета по педагогика на Софийски университет „Св. Кл. Охридски”. Практикумите със студентите в продължение на близо 15 години в различни специализирани институции за деца в риск също имат дял за формирането на съдържанието. Темите представляват рамка, в която се разгръщат теоретични постановки по базисни проблеми, и позволяват доразвиване съобразно целите и съдържанието на конкретната учебна работа, както и настъпващите изменения в законодателството и тенденциите в социално-педагогическата сфера.

С настоящото помагало се поставя начало на поредица, в която ще се представят по-частни теми, с оглед спецификата на сродни проблемни области.

Развитите теми са приложими както за семинарни упражнения, така и за лекционни курсове с практико-приложна насоченост. Информацията в тях може да е полезна не само за студенти, а и за различни специалисти, интересуващи се от проблеми на отклоняващото се поведение на децата.

Още за автора

Тони Манасиева

Тони Манасиева
Тони Манасиева е доцент във Факултета по педагогика на Софийски университет „Св. Кл. Охридски” и зам.-декан по учебната дейност. Научните й интереси са в областта на методика на превантивната дейност с деца и младежи срещу девиации в поведениет, агресивността в училище, социално-педагогически взаимодействия, превантивна дейност с учениците, свързана с преодоляването…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж