ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бизнес, икономика > Библиотека "Доналд Тръмп" > Козът Тръмп

Козът Тръмп

Козът Тръмп - Иванка Тръмп

Иванка Тръмп

15-12-2010

от английски: Милена Попова

344

Твърда

130/200 мм

0.48 кг.

978-954-321-786-1

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
20 лв. КУПИ

Описание

ВДЪХНОВЕНИЕ. УСПЕХ. САМОУВЕРЕНОСТ. СТРАСТ.

Никой не се ражда с тези качества, но благодарение на тях човек постига целите си, изгражда кариера или издига небостъргач от един чертеж. В „Козът Тръмп“ Иванка Тръмп разказва завладяващата история на най-важния стажант - дъщерята на Доналд и Ивана Тръмп - и споделя житейските уроци и трудно достигнатите прозрения, които са я превърнали в изгряваща звезда на деловия небосклон.

От позицията на вицепрезидент на отдел „Строителство и покупко-продажби на недвижими имоти“ в „Тръмп Организейшън“ и съосновател на „Тръмп Хотел Кълекшън“, от гледната точка на световен модел и създател на собствена колекция с бижута, Иванка предлага ценни практически съвети за младите жени. Независимо дали става въпрос за това как да намерите първата си работа, как да управлявате бизнес или по какъв начин да оставите следа след себе си, Иванка разкрива как:

  • Да използвате неувереността си в своя полза: адаптирайте се към всяка работна среда.
  • Да направите така, че да ви забележат на работното място: концентрацията и ефективната работа отварят много врати.
  • Да създадете впечатление на последователен и принципен човек: името и репутацията ви са най-добрите ви качества.
  • Да знаете какво искате: извличайте максимума от всички преговори.

Още за автора

Иванка Тръмп

Иванка Тръмп
Ива̀нка Марѝ Тръмп (30 октомври 1981 г., Ню Йорк, САЩ) е американска бизнесдама, фотомодел, съветник на Доналд Тръмп. Тя е сред ръководителите на предизборната кампания на Доналд Тръмп в изборите през 2016 г. Иванка Тръмп е родена на 30 октомври 1981 г. в Ню Йорк, (САЩ) в семейството на бизнесмена Доналд Тръмп и чешкия модел Ивана Тръмп (родителите на Иванка са женени от 1977 г. до…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж