ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Запад > Благополучие > Самоусъвършенстване > Активирай гения в теб

Активирай гения в теб - Кристин Ранк

Активирай гения в теб

Кристин Ранк

14-05-2010

от английски Юлиян Антонов

216

Твърда

32/84/108

0.50 кг.

978-954-321-696-3

Да

20 лв. КУПИ

Описание

Най-големият проблем, с който се сблъскваме в живота, е това, че получаваме не онова, което търсим, а цял куп нежелани неща. Мислим си, че знаем какво искаме - какъв партньор, каква работа, какви приятели, какъв дом и какъв живот, но твърде рядко получаваме онова, както желаем. Все продължаваме да очакваме голямото прозрение, което ще ни подскаже как да променим живота си, но то май така и не ни осенява.

Авторите на „Активирай гения в теб“ въздействат върху съзнанието ни чрез новаторското си разработка – съчетанието между енергийни понятия, цветни образи и символи, плюс музикален аудиофайл (сваля се от www.ignitethegeniuswithin.com). Аудиофайлът стимулира двете мозъчни полукълба да влязат в контакт, да общуват помежду си и пораждат онова състояние на мозъка по време на сън, онези редки моменти, когато изневиделица получаваме прозрения, които променят завинаги живота ни.

Д-р Ранк е терапевт с богат опит (работила е със стотици участвали в спасителните операции при събитията от 11.IX.2001 г.). Бивша певица, тя осъзнава, че новаторското прилагане на този метод, съчетан с най-новите научни открития, може да увеличи максимално умствения, емоционалния, творческия и духовен потенциал на човека. С книгата „Активирай гения в теб“ този метод за пръв път напуска кабинета на психотерапевта.

Книгата ще събуди у вас творческия гений и няма да ви се налага повече да чакате откровения свише, защото те ще започнат да ви се случват отначало на всеки две седмици, след това всяка седмица, а не след дълго – и всеки ден.

Уникалният метод на авторите се корени в модерна психотерапия, използвана през 80-те години, чрез която са лекували както ветерани от Виетнам, така и страдащи от пост-равматично стресово разстройство.

Няма добавени ревюта за тази книга.

относно аудиозаписа
2012-10-29

Може да се изтегли безплатно, необходимо е само да де направи регистрация.

относно аудиозаписа
2011-06-15

Смятам,че не е коректно да се базира целият метод върху аудиозапис, който не се съдържа в книгата и не може да бъде изтеглен безплатно.Така книгата става неизползваема за хора без кредитни карти и мисля,че издателството трябва да упоменава този детайл на корицата на книгата.Иначе купувачът остава излъган.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.