ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Благополучие > Самоусъвършенстване > Активирай гения в теб

Активирай гения в теб

Активирай гения в теб - Кристин Ранк

Кристин Ранк

14-05-2010

от английски Юлиян Антонов

216

Твърда

130/200 мм

0.50 кг.

978-954-321-696-3

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
20 лв. КУПИ

Описание

Най-големият проблем, с който се сблъскваме в живота, е това, че получаваме не онова, което търсим, а цял куп нежелани неща. Мислим си, че знаем какво искаме - какъв партньор, каква работа, какви приятели, какъв дом и какъв живот, но твърде рядко получаваме онова, както желаем. Все продължаваме да очакваме голямото прозрение, което ще ни подскаже как да променим живота си, но то май така и не ни осенява.

Авторите на „Активирай гения в теб“ въздействат върху съзнанието ни чрез новаторското си разработка – съчетанието между енергийни понятия, цветни образи и символи, плюс музикален аудиофайл (сваля се от www.ignitethegeniuswithin.com). Аудиофайлът стимулира двете мозъчни полукълба да влязат в контакт, да общуват помежду си и пораждат онова състояние на мозъка по време на сън, онези редки моменти, когато изневиделица получаваме прозрения, които променят завинаги живота ни.

Д-р Ранк е терапевт с богат опит (работила е със стотици участвали в спасителните операции при събитията от 11.IX.2001 г.). Бивша певица, тя осъзнава, че новаторското прилагане на този метод, съчетан с най-новите научни открития, може да увеличи максимално умствения, емоционалния, творческия и духовен потенциал на човека. С книгата „Активирай гения в теб“ този метод за пръв път напуска кабинета на психотерапевта.

Книгата ще събуди у вас творческия гений и няма да ви се налага повече да чакате откровения свише, защото те ще започнат да ви се случват отначало на всеки две седмици, след това всяка седмица, а не след дълго – и всеки ден.

Уникалният метод на авторите се корени в модерна психотерапия, използвана през 80-те години, чрез която са лекували както ветерани от Виетнам, така и страдащи от пост-равматично стресово разстройство.

Още за автора

Кристин Ранк

Кристин Ранк
д-р Кристин Ранк е травматолог и психоаналитик в частната практика в Ню Йорк. Тя получава докторска степен от Международния университет, психоаналитичен сертификат от Института за съвременна психотерапия, магистърска степен по социална работа от колежа Хънтър, бакалавърска степен от Университета в Рочестър и Музикалното училище "Ийстман". Кристин е специализирана в работа с…

Виж повече

Коментари (2)

относно аудиозаписа (2012-10-29)

Може да се изтегли безплатно, необходимо е само да де направи регистрация.

относно аудиозаписа (2011-06-15)

Смятам,че не е коректно да се базира целият метод върху аудиозапис, който не се съдържа в книгата и не може да бъде изтеглен безплатно.Така книгата става неизползваема за хора без кредитни карти и мисля,че издателството трябва да упоменава този детайл на корицата на книгата.Иначе купувачът остава излъган.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж