ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Благополучие > Самоусъвършенстване > Активирай гения в теб

Активирай гения в теб

Активирай гения в теб - Кристин Ранк

Кристин Ранк

14-05-2010

от английски Юлиян Антонов

216

Твърда

130/200 мм

0.50 кг.

978-954-321-696-3

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
20 лв. КУПИ

Описание

Най-големият проблем, с който се сблъскваме в живота, е това, че получаваме не онова, което търсим, а цял куп нежелани неща. Мислим си, че знаем какво искаме - какъв партньор, каква работа, какви приятели, какъв дом и какъв живот, но твърде рядко получаваме онова, както желаем. Все продължаваме да очакваме голямото прозрение, което ще ни подскаже как да променим живота си, но то май така и не ни осенява.

Авторите на „Активирай гения в теб“ въздействат върху съзнанието ни чрез новаторското си разработка – съчетанието между енергийни понятия, цветни образи и символи, плюс музикален аудиофайл (сваля се от www.ignitethegeniuswithin.com). Аудиофайлът стимулира двете мозъчни полукълба да влязат в контакт, да общуват помежду си и пораждат онова състояние на мозъка по време на сън, онези редки моменти, когато изневиделица получаваме прозрения, които променят завинаги живота ни.

Д-р Ранк е терапевт с богат опит (работила е със стотици участвали в спасителните операции при събитията от 11.IX.2001 г.). Бивша певица, тя осъзнава, че новаторското прилагане на този метод, съчетан с най-новите научни открития, може да увеличи максимално умствения, емоционалния, творческия и духовен потенциал на човека. С книгата „Активирай гения в теб“ този метод за пръв път напуска кабинета на психотерапевта.

Книгата ще събуди у вас творческия гений и няма да ви се налага повече да чакате откровения свише, защото те ще започнат да ви се случват отначало на всеки две седмици, след това всяка седмица, а не след дълго – и всеки ден.

Уникалният метод на авторите се корени в модерна психотерапия, използвана през 80-те години, чрез която са лекували както ветерани от Виетнам, така и страдащи от пост-равматично стресово разстройство.

Още за автора

Кристин Ранк

Кристин Ранк
Д-р Кристин Ранк е травматолог и психоаналитик в Ню Йорк. Тя получава докторската си степен от Международния университет в Ню Йорк, психоаналитичен сертификат от Института за съвременна психотерапия, магистърска степен по социална работа от колежа "Хънтър", бакалавърска степен от университета в Рочестър и Музикалното училище "Ийстман". Кристин е специализирана в работа…

Виж повече

Коментари (1)

Михайлова (2018-01-06)

Моля пратете аудиофайлът на mihaylova8686@gmail.com

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж