ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Философия, социология, хуманитаристика > Формата на човешкия свят

Формата на човешкия свят

Формата на човешкия свят - Сергей Герджиков

Сергей Герджиков

05-05-2010

460

Мека

140/215 мм

0.43 кг.

978-954-321-694-9

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

Светът е чудо и от нас зависи да го изживяваме така. Когато сме блокирани в привичното мислене и сме в затвора на привичните понятия, ние губим чудото на света.

Навлизането в света изисква смело умствено освобождаване. Тогава крилете на ума и сетивата ни водят към чисто постижение и разкриват богатството на това да си жив и да си човек.

Всичко, което намираме и създаваме в човешкия живот, има една форма - формата, която намираме с раждането си и губим със смъртта си. Тази форма се разпада безусловно и се ресинтезира, за да се запази.

Още за автора

Сергей Герджиков

Сергей Герджиков
Сергей Герджиков е роден през 1956 година. Той е професор по философия на науката в СУ “Св. Климент Охридски”. Герджиков е автор на философски монографии, преводач на текстове от източната мисъл и Дзен. Пише разкази, пътеписи и истории за катерачи. Алпинизмът е едно от любимите му хобита. 

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж