ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Други > Да се чувстваш добре

Да се чувстваш добре

Да се чувстваш добре - Д-р Дейвид Бърнс

Д-р Дейвид Бърнс

25-03-2010

от английски: Людмила Андреева

632

Мека

140/215 мм

1.00 кг.

978-619-321-679-

Твърда

140/215 мм

1.00 кг.

978-954-321-678-9

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
29 лв. 39 лв. КУПИ

Описание

„Да се чувстваш добре“ досега е продадена в повече от 3 милиона екземпляра. В неотдавнашно национално проучване е оценена като най-полезната книга за депресията – сред списък от повече от 1000 книги за самопомощ – и е най-често препоръчваната от американските психиатри книга за депресирани.

Пет контролирани изследвания, публикувани в научни списания през последните десет години, сочат, че 70 % от страдащи от депресия, които са прочели „Да се чувстваш добре“, са постигнали подобрение в рамките на четири седмици – при това без друга терапия. Освен това благотворният ефект е дълготраен – проследяван е до три години след това!

Изненадващо е наистина, че антидепресивният ефект на книгата като че е също толкова силен, колкото и този на антидепресантите или на индивидуалната психотерапия. Д-р Бърнс не препоръчва никоя книга за самопомощ като заместител на професионалната терапия. Но тази книга определено ще бъде повече от полезна за всеки, страдащ от депресия или тревожност.

 Да се чувстваш добре е страхотно!

 Дължите си го! „Лично аз бих оценил „Да се чувстваш добре“ на д-р Дейвид Бърнс като една от най-съществените книги на последната третина от ХХ век“.
 - д-р Дейвид Ф. Маас

Добрата новина е, че тревожността, вината, песимизмът, отлагането, ниската самооценка и другите „черни дупки” на депресията могат да се излекуват без лекарства. В „Да се чувстваш добре“ видният психиатър д-р Дейвид Д. Бърнс очертава забележителни, научно доказани техники, които незабавно ще повишат духа ви и ще ви помогнат да развиете положителен поглед към живота: 


* Да осъзнавате какво причинява резките промени в настроението ви;

  * Да елиминирате отрицателните чувства от корен. 

* Да се справяте с вината. 

* Да се справяте с враждебността и критиката. 

* Да преодолеете пристрастеността си към любовта и одобрението.

* Да победите „нищоправенето“. 

* Да избегнете болезнената стремглаво спускаща се надолу спирала на депресията. 

* Да изграждате самооценката си. 

* Да сe чувствате добре всеки ден. 

* Започнете сега, за да преживеете радостта от това ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ! 

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Д-р Дейвид Бърнс

Д-р Дейвид Бърнс
Дейвид Д. Бърнс (роден на 19 септември 1942 г.) е заместник-професор в катедрата по психиатрия и поведенчески науки в Университетската гимназия на Станфордския университет и e автор на бестселъра "Да се чувстваш добре". Бърнс популяризира когнитивната поведенческа терапия на Аарон Т. Бек (CBT). Бърнс получава своята бакалавърска степен от Американския колеж…

Виж повече

Коментари (1)

Денис (2019-06-02)

Тази книга е определено най-добрата книга за когнитивно-поведенческа терапия на българския пазар!Самата книга е натъпкана с доказани техники за справяне с емоционалните ви проблеми,стига да сте решени да се промените и да изпълнявате упражненията.Всички книги на Д-р Бърнс са страхотни-The Feeling Good Handbook,When Panic Attacks и т.н.Надявам се някой ден да преведете и тях,защото това са наистина ефективните книги,от които обществото има нужда днес.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж