ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бизнес, икономика > Лидерство > 360-градусовият лидер

360-градусовият лидер

360-градусовият лидер - Джон Максуел

Джон Максуел

19-02-2010

от английски: Ралица Дерилова

416

Твърда

130/200 мм

0.49 кг.

978-954-321-662-8

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
23 лв. КУПИ

Описание

Джон К. Максуел е най-авторитетният експерт по лидерство в Съединените щати и всяка година говори пред стотици хиляди души. Преподавал е принципите на лидерството в много от водещите американски компании, военната академия в Уест Пойнт, Националната асоциация за студентски спорт, Националната баскетболна асоциация и Националната футболна лига.

Кой е най-често задаваният въпрос към експерта по лидерство Джон К. Максуел по време на неговите конференции? „Как да приложа това, на което ни учите, при положение че не съм главен лидер?“

Възможно ли е да водите, когато не сте на върха? А ако този, за когото работите, не е добър лидер? Отговорът е: „Да!“.

Добре дошли в „360-градусовият лидер“. Хората, които желаят да водят от йерархията на своите организации, са изправени пред уникални предизвикателства. И често пъти са възпирани от митове, които не им позволяват да разгърнат влиянието си. Д-р Максуел, един от най-авторитетните специалисти по лидерство в света, развенчава тези митове, показва ви как да преодолявате препятствията и ви запознава с уменията, които са ви нужни, за да станете 360-градусов лидер.


Ако сам - подобно на много други професионалисти - се опитвате да влияете на организацията си, без да сте неин ръководител, значи се нуждаете от откритията на Джон Максуел. Ще имате изключителната възможност да упражнявате влияние във всички посоки - нагоре (към шефа), настрани (към равните си) и надолу (към тези, които ви следват).

Хубавата изненада е, че влиянието ви е много по-силно, отколкото си мислите. Упражнявайте лидерството на 360 градуса и пред вас ще се открият безкрайни възможности - във фирмата ви, в кариерата ви, в живота ви.Съдържание:

ПЪРВИ РАЗДЕЛ

Митовете за лидерството ......9

Мит № 1. Митът за позицията......14

Мит № 2. Митът за назначението......20

Мит № 3. Митът за влиянието......23

Мит № 4. Митът на неопитността......25

Мит № 5. Митът за свободата......27

Мит № 6. Митът за потенциала......31

Мит № 7. Митът „Всичко или нищо“......34

Обобщение на първи раздел......38ВТОРИ РАЗДЕЛ

Препятствията пред 360-градусовия лидер......39

Препятствие № 1. Напрежение......41

Препятствие № 2. Раздразнение......54

Препятствие № 3. Много шапки...

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Джон Максуел

Джон Максуел
Джон Калвин Максуел (роден през 1947 г.) е американски писател, лектор и пастор, който пише и преподава, съсредоточавайки се главно върху лидерството. Неговите книги са продадени в милиони копия, някои от които са в списъка на най-продаваните книги на "Ню Йорк Таймс". Максуел е роден в Гардън Сити, Мичиган през…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж