ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Хомеопатия > Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание

Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание

Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание  - Людмил Пейчев

Людмил Пейчев

09-02-2009

816

Твърда

16/60/90

1.20 кг.

978-954-321-524-9

Няма наличност

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
40 лв.

Описание

За да назначи ефективно и строго индивидуално лечение, специалистът по хомеопатия има нужда от експресна справка за подобието между избрания хомеопатичен медикамент и кон­кретните симптоми, усещания, модалности, съпътстващи признаци и диагнози на болния. Такава „бърза помощ“ се явява настоящият справочник, който включва признати, твърдо установени, конкретни знания и факти от двестагодишната хомеопатична школа в Европа. Информацията е организирана по подходящ начин, за да спести на читателя преглеждането на цели текстове от хомеопатичната Материя медика. Настоящият справочник съдържа кратки сведения с приложен характер за хомеопатичните продук­ти, подредени удобно за бързо намиране по азбучен ред, медицински специалности, симптоми и диагнози.


Как най-бързо и най-лесно да си служим със справочника?

Първа стъпка. Намерете симптом, диагноза или усещане в азбучника, приложен в края на книгата, или в съдържанието й. И на двете места ще откриете препратка към съответна страница в първата част на изданието („От симптома към медикамента“), където са посочени един или няколко медикамента за съответния проблем.

Втора стъпка. Направете подробна справка във втората част („От медикамента към симптома“) за всеки от избраните в първа стъпка медикаменти, за да постигнете строго индивидуален избор на лечение.

Към второто издание на справочника има допълнение за новороегистрираните монопрепарати в България през 2010 г.

Още за автора

Людмил Пейчев

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж