ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Хомеопатия > Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание

Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание

Хомеопатичен справочник. Второ допълнено издание  - Людмил Пейчев

Людмил Пейчев

09-02-2009

816

Твърда

140/215 мм

1.20 кг.

978-954-321-524-9

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
40 лв.

Описание

За да назначи ефективно и строго индивидуално лечение, специалистът по хомеопатия има нужда от експресна справка за подобието между избрания хомеопатичен медикамент и кон­кретните симптоми, усещания, модалности, съпътстващи признаци и диагнози на болния. Такава „бърза помощ“ се явява настоящият справочник, който включва признати, твърдо установени, конкретни знания и факти от двестагодишната хомеопатична школа в Европа. Информацията е организирана по подходящ начин, за да спести на читателя преглеждането на цели текстове от хомеопатичната Материя медика. Настоящият справочник съдържа кратки сведения с приложен характер за хомеопатичните продук­ти, подредени удобно за бързо намиране по азбучен ред, медицински специалности, симптоми и диагнози.


Как най-бързо и най-лесно да си служим със справочника?

Първа стъпка. Намерете симптом, диагноза или усещане в азбучника, приложен в края на книгата, или в съдържанието й. И на двете места ще откриете препратка към съответна страница в първата част на изданието („От симптома към медикамента“), където са посочени един или няколко медикамента за съответния проблем.

Втора стъпка. Направете подробна справка във втората част („От медикамента към симптома“) за всеки от избраните в първа стъпка медикаменти, за да постигнете строго индивидуален избор на лечение.

Към второто издание на справочника има допълнение за новороегистрираните монопрепарати в България през 2010 г.

Още за автора

Людмил Пейчев

Людмил Пейчев
Проф. Людмил Пейчев е декан на фармацевтичния факултет в Медицински университет Пловдив и ръководител на катедрата по Фармакология и лекарствена токсикология. В клиника „Медикус Алфа“ допринася със своите опит, знания и ерудиция като консултант по фармакотерапия при сложни в терапевтично отношение случаи, изискващи мултидисциплинарен подход и решения. В амбулаторната си…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж