ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Други > Биологично активните добавки. Какво знаем и не знаем за тях

Биологично активните добавки. Какво знаем и не знаем за тях

Биологично активните добавки. Какво знаем и не знаем за тях - Светлана Дауева

Светлана Дауева

17-10-2008

188

Мека

130/200 мм

0.20 кг.

978-954-321-478-5

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Биологично активните добавки  (БАД)  се появиха в резултат на засиления интерес към здравословния начин на живот и правилното хранене. Те бяха обявени едва ли не за поредната панацея, но и съмненията не закъсняха. БАД стават все по-популярни и независимо от противоречивата информация, интересът към тях расте. Защо хората използват БАД? Наистина ли са ефикасни срещу болестите и могат ли да заменят лекарствата? Какво все пак трябва да знаем, преди да посегнем към тях?
За повечето хора, включително и някои лекари, БАД не са добре познати. Книгата е достъпно за обикновения човек и служи за въведение в темата. В същото време дава обстоятелствена информация за най-важните за човека биологично активни добавки и може да бъде ползвана от лекари като пътеводител при предписването на БАД за техните пациенти.

Днес, когато консумираме все повече и повече генно модифицирани храни, за всеки от нас (дори когато смятаме себе си за напълно здрави!) става жизненоважно да направим употребата на биологично активните добавки неделима част от ежедневното си хранене.


Още за автора

Светлана Дауева

...

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж