ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Запад > Благополучие > Мъжът и жената. Вчера и днес > Мъжът, какъвто е. Наръчник за употреба

Мъжът, какъвто е. Наръчник за употреба - Стив Сантагати

Мъжът, какъвто е. Наръчник за употреба

Стив Сантагати

12-06-2008

от английски: Мария Чакърова

312

Мека

16/60/90

0.35 кг.

978-954-321-432-7

Да

12.99 лв. КУПИ

Описание

Най-сигурният път към сърцата на всички мъже е да проникнете в начина на мислене на лошите момчета. Всеки мъж понякога е лошо момче – особено когато невъздържано го искате за себе си. Дори когато ви побъркват, лошите момчета са забавни.

Запознайте се със Стив Сантагати – манекен, известна личност... и най-важното –  въплъщение на лошото момче. Чаровен, забавен, видимо уверен секси тип, който обича жените. От него ще научите защо лошите момчета всекидневно получават онова, за което останалите мъже си плащат. Защо лошите момчета синтезират най-успешните модели на мъжкото мислене и поведение? Къде лошите момчета намират жени? Как да се обличате, за да попаднете в полезрението им? Как да подклаждате интереса им? Как да ги подтикнете да се обвържат? В 71 кратки и изпълнени с хумор глави (плюс един тест) Стив отговаря на всички тези въпроси, обяснява как жените да им противодействат и как да се възползват  щедро от тази секретна информация за мъжкия свят.

Независимо дали си търсите гадже, или искате да превърнете настоящата си връзка в брак, проумяването на манталитета на лошите момчета е ключът към разбиране на истинската същност на всички мъже.Известен модел и донжуан разкрива как мъжът мисли, сваля, прави любов - и как можете да го впримчите завинаги

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.