ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Изкуство, музика, кино, театър > Словесни репетиции

Словесни репетиции

Словесни репетиции - Мая Кисьова

Мая Кисьова

25-01-2008

192

Мека

140/215 мм

0.20 кг.

978-954-321-411-2

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
8 лв. КУПИ

Описание

Работното заглавие на книгата беше „Упражнения” и наистина, в буквалния смисъл, материалът е букет от сполучливи непубликувани упражнения по театрална критика – интервюта, добре композирания и емоционално структуриран портрет на режисьорката Юлия Огнянова, образци за оперативна критика, задълбоченото навлизане в текстовия анализ на такъв сложен автор като Боян Папазов.

Интересното в този сборник е, че той дава възможност да се проследи как натрупаното знание се реализира в конкретно писане. В случая то е комбинирано с досегашния опит на авторката в областта на актьорското майсторство, режисурата и поезията.

Още за автора

Мая Кисьова

Мая Кисьова
д-р Мая Кисьова е българска актриса, режисьор и драматург. Мая Кисьова е завършила Математическа гимназия "Акад. Н. Обрешков" в Разград със златен медал. Завършила е българска филология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (1988) с магистърска теза „Конфликти и герои в комедиите на Станислав Стратиев“; актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“ (1997) в класа…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж