ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Деца, родители, възпитание > Детето и ние

Детето и ние

Детето и ние - Хаим Гинът

Хаим Гинът

10-11-2007

от английски Весела Василева

224

Мека

130/200 мм

0.25 кг.

978-954-321-394-8

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

През последните трийсет и пет години „Детето и ние“ е помогнала на милиони родители по цял свят да общуват по-пълноценно с децата си (само в Съединените щати тиражът на книгата отдавна надмина 5 милиона броя). Написана от известния психолог д-р Хаим Гинът, този истински наръчник за родители дава конкретни съвети за възпитание не със строгост, а със съпричастност, и представя нови техники за общуване, променили начина, по който родителите говорят с децата си и ги изслушват. Новаторският подход към възпитанието на д-р Гинът оказва влияние върху цяло едно поколение специалисти в тази област, а сега неговите методи могат да помогнат и на вас.

В това преработено и допълнено издание д-р Алис Гинът, клиничен психолог и съпруга на покойния д-р Гинът, съвместно със семейния терапевт д-р Х. Уолас Годард, пренася този вече класически труд в новия век, като съхранява позитивното послание и задушевния, разбираем език на д-р Гинът. На основата на теорията, че родителските умения могат да бъдат усвоени, книгата ще ви покаже как:

Да стимулирате детето да бъде добро без заплахи, подкупи, сарказъм и наказания.

Да критикувате, без да унижавате, да хвалите, без да оценявате, и да изразявате гнева си, без да вредите.

Да признавате детските чувства, възприятия и мнения, вместо да ги оспорвате.

Да реагирате така, че да възпитавате у детето увереност в себе си.

Още за автора

Хаим Гинът

Хаим Гинът
Хаим Г. Гинът (1922–1973) е възпитател, психолог и психотерапевт, както и учител на родители. Той е пионер в техниките за разговор с деца, които все още се преподават днес. Книгата му "Детето и ние" остава в списъка на най-продаваните книги през годините и все още е популярна днес. Тази книга…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж