ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Съншайн

Съншайн

Съншайн - Робин Маккинли

Робин Маккинли

07-08-2007

404

Мека

140/215 мм

0.50 кг.

978-954-321-364-1

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
16 лв. КУПИ

Описание

Има на света места, където царува мракът - и не е умно да ходиш там. Съншайн го знаеше. Но от години край езерото не беше ставало нищо страшно, а тя имаше нужда да остане сама поне за малко.

За жалост, не беше сама. Изобщо не ги чу да се приближават. Което си е съвсем в реда на нещата – бяха вампири.

Взеха й дрехите и обувките. Навлякоха й дълга червена роба. А след това я приковаха към стената в изоставена къща – на една ръка разстояние от тайнствена фигура, още по-тайнствена под лунната светлина.

Тя знаеше, че той е вампир. Знаеше, че ще бъде неговата вечеря, а когато приключи с нея, ще бъде мъртва. Но на зазоряване все още беше жива и здрава. И сега беше неин ред да му помогне да остане жив до вечерта. Защото двамата само заедно можеха да се справят с Бо...Още за автора

Робин Маккинли

Робин Маккинли
Робин Маккинли е американска писателка на бестселъри в жанра фентъзи и детска литература. Дженифър Каролин Робин Маккинли е родена на 16 ноември 1952 г. в Уорън, Охайо, САЩ. Поради професията на бащи си отраства в Калифорния, Ню Йорк, Япония, и Мейн. Завършва гимназия „Гулд Академи“ в Бетъл, Мейн. Учи в колежа „Дикинсън“ в Карлайл, Пенсилвания, в периода 1970-1972 г., където получава полувисше образование. Работи в периода 1972-1973 г. във Вашингтон…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж