ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Обичам ли те?

Обичам ли те?

Обичам ли те? - Искра Ангелова, Петър Волгин

Искра Ангелова, Петър Волгин

07-08-2007

240

Мека

140/215 мм

0.32 кг.

978-954-321-359-7

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Тя и той разказват една българска приказка за невъзможната любов, за свободата и скуката, за танца със смъртта, който предполага всяко истинско чувство. Авторите обикалят из различни митове и клишета от позицията на своя опит, прочетени книги и сънища. Те експериментират с моралните ценности на съвременна България и разказват за духовните търсения на цяло едно изгубено поколение, което така и не порасна и упорито продължава да вярва в приказки. Внимателно и търпеливо двама приятели опитват да се разберат, да се докоснат и приближат.

На финала на този разпаднал се роман читателят ще установи, че мъжът и жената не са чак толкова различни. Просто отдавна не са се опитвали да разговарят.

 

Още за автора

Искра Ангелова, Петър Волгин

Искра Ангелова, Петър Волгин
Искра Ангелова е българска журналистка, актриса и преводач. Родена на 10 февруари 1973 г. Тя е позната като водещ на съботното токшоу по БНТ “Пианобар нощни птици”. Тя е завършила българска филология в СУ, актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Димитрина Гюрова и Пламен Марков и е…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж