ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Обичам ли те?

Обичам ли те?

Обичам ли те? - Искра Ангелова

Искра Ангелова

07-08-2007

240

Мека

14х21.5

0.32 кг.

978-954-321-359-7

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
10 лв. КУПИ

Описание

Тя и той разказват една българска приказка за невъзможната любов, за свободата и скуката, за танца със смъртта, който предполага всяко истинско чувство. Авторите обикалят из различни митове и клишета от позицията на своя опит, прочетени книги и сънища. Те експериментират с моралните ценности на съвременна България и разказват за духовните търсения на цяло едно изгубено поколение, което така и не порасна и упорито продължава да вярва в приказки. Внимателно и търпеливо двама приятели опитват да се разберат, да се докоснат и приближат.

На финала на този разпаднал се роман читателят ще установи, че мъжът и жената не са чак толкова различни. Просто отдавна не са се опитвали да разговарят.



Искра Ангелова води съботното токшоу по БНТ “Пианобар Нощни птици”. Тя е завършила българска филология в СУ, актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Димитрина Гюрова и Пламен Марков и е направила магистър по Телевизонна и радио журналистика в университета Емерсън в Бостън, САЩ. Фулбрайтов специализант. В момента играе в “Моногамният” на Кристофър Кайл в НТ “Иван Вазов” и “Красиви тела” на Лора Кънингам в ДТ “Сълза и смях”, която е превела. Искра е работила в сутрешния блок на националната CBS в Ню Йорк, в bTV  и в Нова Телевизия.
   

 

Още за автора

Искра Ангелова

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж