ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Живот в тройка

Живот в тройка

Живот в тройка - Станимир Кискинов

Станимир Кискинов

01-03-2007

232

Мека

130/200 мм

0.25 кг.

978-954-321-321-4

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
8 лв.

Описание

Ако някога сте попадали в любовен триъгълник, тази безпардонна, нестандартна и същевременно елегантно написана книга би следвало да ви заинтригува. Ако пък сте имали шанса да не се раздвоявате в любовта, просто четете с неангажирано удоволствие какво се случва на такива хора.

Това е първолично откровение за полифоничните връзки и културната полигамия на съвременния човек; за двоичността и раздвоението, верността и верите – и за това, че който другиму гроб копае, сам пада в него; за мотивите на жена ти да спи с шефа си и за физиологията на компромиса „обичам те”, гледан отпред, отзад, отвътре и отвисоко; за правото да избираш свободно и неокончателно; за стойността на избора в една такава ситуация и за неангажиращата му давност; за емоционалната потребност и емоционалното потребление.

На стотина страници авторът дава да се разбере може ли един любовен триъгълник да е равнобедрен, каква е неговата пределна вместимост и защо природата не търпи равновесие; кой кой е в колебливата геометрия на мъжко-женските отношения и дали дефицитът на любовна взаимност е между хората, или вътре в тях. „Живот в тройка” е рисковано автентичен разказ за упоритите напъни на съвременния мъж (и жена му) да окултури инстинктите си, като ги облече в идеологически и духовни търсения. Ако ви се стори, че познавате лично някои от героите, или че сте спали с тях – нищо чудно и да е така.

Още за автора

Станимир Кискинов

Станимир Кискинов
Станимир Кискинов е доктор по политология и бакалавър по астрология. Работи в Културния отдел на Посолството на САЩ в България и преподава в специалност Социология на Cофийския университет. В литературния му дебют присъства целият му професионален и емоционален опит, включващ още кратка актьорска и журналистическа практика и дълги митарства в…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж