ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Хомеопатия > Спортна медицина

Спортна медицина

Спортна медицина - Жан-Марсел Фере, Анри Колкар

Жан-Марсел Фере, Анри Колкар

27-11-2004

380

Мека

140/215 мм

0.45 кг.

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

Професионалният спорт крие рискове за здравето. Ролята на спортния лекар се изразява преди всичко в профилактика на травмите, а когато те настъпят - в избора на подходящо лечение, което ще доведе до подновя­ване на спортната дейност, без остатъчни прояви и рецидиви.

 Днес, без да се противопоставят на конвенционалната медицина, хомеопатичната терапия, както и актуализираната физикална терапия, предлагат възможности за лечение, които подобряват постиженията на атлета, като същевременно се съобразяват с цялостния му организъм.

Авторите засягат различни страни на травматологията и голям брой патологии, които се срещат в спортните среди. Те наблягат на уврежданията на мускулите и сухожилията, а кожните, УНГ и съдови патологии са разгле­дани в по-малка степен.

Богато илюстрирано, това издание свидетелства за опита на авторите, които ежедневно се занимават с проследяването на спортистите по време на тренировки и състезания.

Още за автора

Жан-Марсел Фере, Анри Колкар

Жан-Марсел Фере, Анри Колкар
Жан-Марсел Фере е специалист по спортна медицина, бивш лекар на националния отбор по футбол на Франция.   Анри Колкар е лекар на Френската федерация за обучение и подводни спортове (FFESSM)   Dr Jean Marcel Ferret specialises in sports medicine, he was doctor for the French national team from 1993 to…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж