ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Запад > Бизнес, икономика > Лидерство > Развий лидера в теб

Развий лидера в теб - Джон Максуел

Развий лидера в теб

Джон Максуел

09-12-2005

от английски: Любомир Кюмюрджиев

330

Твърда

32/84/108

0.41 кг.

954-321-188-4

Да

17 лв. КУПИ

Описание

Ако вече сте прочели бестселъра “Двадесет и едно задължителни качества на лидера” от Джон К. Максуел, попълнете своята лидерска библиотека с фундаменталната книга на същия автор “Да изградим лидера в себе си.”

В тази запомняща се творба, продадена вече в тираж над 750 000 копия, доктор Максуел споделя своя опит в изкуството да се изграждат изключителни лидери. Ако бъдат приложени във вашия живот - и в живота на вашата организация - тези доказани от времето принципи ще донесат положителна промяна посредством личен интегритет и самодисциплина.

Независимо от това къде се намирате върху стълбата на лидерството, “Да изградим лидера в себе си” ще ви вдъхнови да въодушевите останалите чрез отговорно и прозорливо лидерство.

Ако имате желание - или може би призвание - да бъдете лидери, Джон Максуел ще ви помогне да постигнете виждането, влиянието и мотивацията, необходими за постигането на успехи в лидерството. Нека “Да изградим лидера в себе си” ви даде ясна престава за лидера, който можете да сте сега и в бъдеще.Джон К. Максуел, известен като експерта на Америка по лидерство, всяка година изнася лично лекции пред стотици хиляди хора. Той е споделял своите принципи за лидерството в 500 водещи американски компании, във Военната академия на САЩ в Уест Пойнт и в спортни организации като NCAA, НБА и НФЛ. Доктор Максуел е основател на няколко организации, между които “Максимъм Импакт”, посветена на това да помага на хората да постигнат своя лидерски потенциал. Той е автор на повече от тридесет книги, сред които “Двадесет и един неопровержими закона на лидерството”, “Да се превърнем в личност с влияние”, “Пътуване към успеха”, “Да изградим лидера в себе си” и “Да изградим лидерите около нас”. За повече информация за Джон Максуел посетете www.maximumimpact.com

Няма добавени ревюта за тази книга.

Няма добавени коментари за тази книга.

Моля, влезте във профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.