ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > История > Българистика > Завръщане в историята

Завръщане в историята

Завръщане в историята - Илиян Василев

Илиян Василев

10-10-2005

256

Твърда

140/215 мм

0.40 кг.

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

Да престанем да гледаме глобусите и картите на света, да въздишаме по витрините на успелите и да обърнем взор към себе си. Богатството и сигурността са заключени в превръщането на всеки един от нас - в семейството, рода, квартала, града, района и страната - в солидарни екипи от локално действуващи и глобално мислещи хора.

- Илиян Василев

 

 Темата за глобализацията е актуална повече от 20 години. Дистанцията на времето и местора­ботата дават възможност на Илиян Василев да преодолее локалната гравитация и да погледне по-широко както на сложния преход, който преживяват обществата и хората в Източна Европа, така и на глобалните измерения на промяната в началото на XXI век.


Още за автора

Илиян Василев

Илиян Василев
Роден на 7 юли 1956 г., Илиян Василев има образованието (завършил е в първия випуск на спе­циалността "Международни отношения" в УНСС), практическия опит (работил е в БЗНС, зани­мавал се е с частен бизнес, бил е изпълнителен директор и вицепрезидент на Асоциацията на международния бизнес в България /БИБА/, председател на Агенцията…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж