ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Деца, родители, възпитание > Братя и сестри без вражди

Братя и сестри без вражди

Братя и сестри без вражди - Адел Фабер

Адел Фабер

01-06-2017

от английски: Василена Мирчева

224

Мека

140/215

0.00 кг.

978-619-01-0053-9

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
14 лв. КУПИ

Описание

Отношенията между братята и сестрите могат да бъдат проблемни, динамични и дори взривоопасни. Децата ни често се различават като характер и темперамент, освен това се борят както за нашето внимание, така и за надмощие помежду си. И все пак с малко умения и добра воля можем да научим децата да разрешават конфликтите си сами, да насърчим сътрудничеството и да намалим съперничеството помежду им. Те могат да стигнат дотам, че дори да започнат да изпитват радост и удоволствие от общуването помежду си. Как е възможно това?

Специалистите в детското възпитание и автори на световния бестселър „Как да говорим така, че детето да слуша – и да го слушаме така, че да говори“ ще ни покажат пътя. С много чувство за хумор и истински истории Фабер и Мазлиш ще ни научат как и кога да се намесваме в детските конфликти, как да намалим ревността и да създадем основата за приятелство и доверие. Наученото в семейството остава завинаги – затова помогнете на децата си още от малки да изградят добри отношения, за да се радват на близост цял живот.

Още за автора

Адел Фабер

Адел Фабер
Адел Фабер (роденa на 12 януари 1928 г.) е американски автор. Тя пише книги за родители и семейства и е експерт в комуникацията между възрастните и децата. Понастоящем живее в Лонг Айлънд, Ню Йорк и е родител на три деца. Фабер завършва колежа "Куинс" с бакалавърска степен в театрално и…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж