ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Справочници, речници, помагала > Практическа корейска граматика. 2.

Практическа корейска граматика. 2.

Практическа корейска граматика. 2. - Куон Джин Чой, Кьон Ок Сонг, Со Йънг Ким

Куон Джин Чой, Кьон Ок Сонг, Со Йънг Ким

13-07-2017

...

400

Мека

168/240 мм

0.42 кг.

978-619-01-0066-9

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
25 лв. КУПИ

Описание

Чуждоезиковото обучение изисква постоянни усилия, търпение и упоритост. Повечето изучаващи чужд език искат да го усвоят перфектно и да го използват с лекота, подобно на майчиния език. Тези, които учат корейски, сигурно си поставят подобна цел.

 

Изучаването му може да бъде голямо предизвикателство. Тази книга ще помогне за точното и правилно усвояване на корейската граматика. Може да се ползва както за работа в клас с преподавател, така и като самоучител. Предназначена е за ученици, студенти, за всички българи, които изучават корейски език на средно и напреднало ниво. Може да се използва за подготовка на TOPIKII.

 

В изданието са включени общо 123 основни граматически форми, към които са приложени значения, примери и др. То е съобразено с трудностите, които българите срещат при изучаването на корейски език.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Куон Джин Чой, Кьон Ок Сонг, Со Йънг Ким

...

Виж повече

Коментари (2)

Изток Запад (2017-06-17)

В момента се довършват последни неща по текста и бележките. Планували сме книгата да излезе в началото на следващия месец (юли).

Здравка Салтирова (2017-06-15)

Кога да я чакаме в продажба?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж