ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Биографии > Остарях, преди да порасна

Остарях, преди да порасна

Остарях, преди да порасна - Джеки Чан и Джу Мо

Джеки Чан и Джу Мо

24-04-2017

от руски: Владимир Игнатовски

368

Мека

165/235 мм

0.47 кг.

978-619-01-0025-6

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
33 лв. КУПИ

Описание

Аз съм обикновен човек, който има смелостта да прави необикновени неща.

– Джеки Чан – 

 

Джеки Чан отдавна е станал легенда за многобройните си почитатели по целия свят.

„Остарях, преди да порасна“ е неговият личен разказ за живота на едно момче, израснало в бедност, но непреклонно следващо мечтата си. Започнал като анонимен каскадьор по снимачните площадки на Хонконг и станал световна звезда благодарение на упорития си труд и смелостта, която често е можела да му струва живота, Джеки Чан непрестанно надскача собствените си граници. Стремежът му към усъвършенстване, скромността и личната му харизма са станали негова отличителна марка, превръщайки го в любимец на млади и стари.

 

В книгата си големият актьор откровено разказва за успехите и за провалите си, за драматичните моменти в живота си, за многобройните травми, за рано сполетялата го слава и допуснатите грешки. Днес той има всичко, което може да си пожелае един човек на изкуството: слава, богатство, звезда на Алеята на славата в Холивуд, Оскар за цялостно творчество... От страниците на тази книга обаче става ясно, че Джеки Чан си остава едно пораснало момче, влюбено в професията си, което гледа на света и на себе си с чувство за хумор и винаги е готово за следващото голямо приключение.

 


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Джеки Чан и Джу Мо

Джеки Чан и Джу Мо
Девизът на известния в цял свят китаец е „Няма страх, няма дубльори, няма равни.“ Вероятно затова няма човек, който да не е гледал поне един филм с Джеки Чан и да не му се възхищава. Преминал през трудностите да пробие в кино индустрията на Азия, а след това в Холивуд,…

Виж повече

Коментари (1)

Снежана Йорданова (2018-01-05)

Книгата е много хубава,интересна и заинтригуваща.Всеки почитател на Джеки Чан ще я хареса.Единствено не ми хареса това и даже ме ядоса,че има страшно много правописни грешки .Човек си плаща 33лв за хубава книга и накрая се ядосва че за тази цена не е получил нужното уважение.Ако може редакторите да си вършат работата по-добре..Така и читателите ще са доволни.А това е Джеки Чан! Голям гаф!

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж