ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Биографии > Остарях, преди да порасна

Остарях, преди да порасна

Остарях, преди да порасна - Джеки Чан и Джу Мо

Джеки Чан и Джу Мо

24-04-2017

от руски: Владимир Игнатовски

368

Мека

165/235 мм

0.47 кг.

978-619-01-0025-6

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
33 лв. КУПИ

Описание

Аз съм обикновен човек, който има смелостта да прави необикновени неща.

– Джеки Чан – 

 

Джеки Чан отдавна е станал легенда за многобройните си почитатели по целия свят.

„Остарях, преди да порасна“ е неговият личен разказ за живота на едно момче, израснало в бедност, но непреклонно следващо мечтата си. Започнал като анонимен каскадьор по снимачните площадки на Хонконг и станал световна звезда благодарение на упорития си труд и смелостта, която често е можела да му струва живота, Джеки Чан непрестанно надскача собствените си граници. Стремежът му към усъвършенстване, скромността и личната му харизма са станали негова отличителна марка, превръщайки го в любимец на млади и стари.

 

В книгата си големият актьор откровено разказва за успехите и за провалите си, за драматичните моменти в живота си, за многобройните травми, за рано сполетялата го слава и допуснатите грешки. Днес той има всичко, което може да си пожелае един човек на изкуството: слава, богатство, звезда на Алеята на славата в Холивуд, Оскар за цялостно творчество... От страниците на тази книга обаче става ясно, че Джеки Чан си остава едно пораснало момче, влюбено в професията си, което гледа на света и на себе си с чувство за хумор и винаги е готово за следващото голямо приключение.

 


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Джеки Чан и Джу Мо

Джеки Чан и Джу Мо
Девизът на известния в цял свят китаец е „Няма страх, няма дубльори, няма равни.“ Вероятно затова няма човек, който да не е гледал поне един филм с Джеки Чан и да не му се възхищава. Преминал през трудностите да пробие в кино индустрията на Азия, а след това в Холивуд,…

Виж повече

Коментари (1)

Снежана Йорданова (2018-01-05)

Книгата е много хубава,интересна и заинтригуваща.Всеки почитател на Джеки Чан ще я хареса.Единствено не ми хареса това и даже ме ядоса,че има страшно много правописни грешки .Човек си плаща 33лв за хубава книга и накрая се ядосва че за тази цена не е получил нужното уважение.Ако може редакторите да си вършат работата по-добре..Така и читателите ще са доволни.А това е Джеки Чан! Голям гаф!

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж