ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Здраве > Първи стъпки в китайската медицина

Първи стъпки в китайската медицина

Първи стъпки в китайската медицина - Чън Цихун

Чън Цихун

06-04-2017

от китайски: Петко Хинов

264

Мека

165/235 мм

0.45 кг.

978-619-01-0013-3

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
24 лв. КУПИ

Описание

Корените на китайската медицина могат да се открият още в древността, но основополагащите ѝ принципи и доказани ползи намират все по-голямо приложение в съвременния живот. Традиционната китайска медицина е холистична - разглежда човека в неговата цялост, като се стреми да открие и отстрани причините за дадената болест, а не да лекува или потиска симптомите. Освен с влиянието, което природната среда оказва на човека, китайската медицина се занимава и с дълбоката връзка между начина на хранене и човешкото здраве, като подчертава важността на равновесието между дух и тяло. След всяка глава, описваща болестни състояния, авторът предлага „Лечение чрез хранене“. По своята същност китайската медицина е превантивна – набляга върху методите за предотвратяване на болестта чрез здравословно хранене и чрез балансиране на жизнената енергия в организма. Следването на принципите ѝ води до удължаване на живота и подобряване на неговото качество.

 

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Чън Цихун

Д-р Чън Цихун е опитен  специалист и преподавател в Университета по традиционна китайска медицина в град Тайджун, Тайван. Целта на книгата – първа в поредицата, посветена на традиционната китайската медицина – е да улесни навлизането на читателя в нейния свят. Богато илюстрирана, написана на ясен, леснодостъпен език, тя ще помогне на…

Виж повече

Коментари (3)

Изток Запад (2017-04-18)

Здравейте, благодарим ви за високата оценка. Да, книгата е преведена от китайски език. В процеса на работа възникваха множество въпроси, които преводача коментираше в пряк контакт с автора.

Дора Ив (2017-04-10)

Здравейте, книгата наистина ли е преведена от китайски език?

Камен (2017-04-10)

Благодаря на издателството за прекрасното издание. Полезно, достъпно и на добра цена.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж