ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Клеймото на звяра

Клеймото на звяра

Клеймото на звяра - Ръдиард Киплинг

Ръдиард Киплинг

17-07-2017

съставителство и превод от английски: Огняна Иванова

200

Твърда

165/235 мм

0.35 кг.

978-619-01-0070-6

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
16 лв. КУПИ

Описание

Роденият в Бомбай (сега Мумбай) Ръдиард Киплинг (1865-1936) получава Нобелова награда за литература „за силата на своята наблюдателност, оригиналното въображение, жизнеността на идеите и забележителния талант на разказвач“.

Известен най-вече с произведенията си за деца, Киплинг всъщност е смятан за новатор в разказите си за възрастни. Осемнайсетте разказа, представени тук, допълват образа му на изключителен писател, който смесва мистика и ужас, описва прераждането на душата, екзотични и странни места, свръхестествени и паранормални явления, понякога имащи рационални и дори хумористични обяснения.

Според Съмърсет Моъм единственият английски писател, който може да се постави редом с Мопасан и Чехов, е Ръдиард Киплинг.

 

 

 

 

 

 

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Ръдиард Киплинг

Ръдиард Киплинг
Роденият в Бомбай (сега Мумбай) Ръдиард Киплинг (1865-1936) получава Нобелова награда за литература „за силата на своята наблюдателност, оригиналното въображение, жизнеността на идеите и забележителния талант на разказвач“. Известен най-вече с произведенията си за деца, Киплинг всъщност е смятан за новатор в разказите си за възрастни. Осемнайсетте разказа, представени тук,…

Виж повече

Коментари (2)

Изток Запад (2017-05-02)

Благодарим ви! Програмата за 2017 г. е препълнена, вкл. и невероятни заглавия в колекция "Върхове". Ще имаме предвид вашата препоръка за Артър Макън.

Валентин (2017-05-02)

Супер, това ще се чете задължително. Между другото, мислили ли сте да издадете и хорър разказите/новелите на Артър Макън? Би се получило страхотно издание с илюстрациите на Петър Станимиров.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж