ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Религии, духовни учения > Друидски мистерии

Друидски мистерии

Друидски мистерии - Филип Кар-Гом

Филип Кар-Гом

22-08-2005

228

Мека

130/200 мм

0.19 кг.

954-321-040-3

Няма наличност

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
7 лв.

Описание

Преди трийсет и пет години, когато за първи път чух за друидството, аз нямах и представа за важната роля, която то щеше да изиграе в моя живот, както и в този на още безброй хора по целия свят. Моят баща работеше като учител в един частен лондонски колеж, чийто директор, освен всичко друго, бе и Върховен друид. Това определено ме заинтригува: възможно ли бе в днешен Лондон някой да е друид, при това “Върховен”?  Ето че същият човек ме покани да присъствам на друидска церемония и от този час започна моето дълго пътешествие, продължаващо и до сега, за да се стигне и до момента, в който аз поех неговата роля на предводител на друидската общност, която той бе основал – Орденът на бардовете, оватите и друидите.

От онези времена, които сега ми се струват безкрайно далечни, друидството (или друидизмът, както още го наричат) претърпя значителна еволюция, за да се превърне в една от основните “алтернативни” духовни системи в модерния свят. В тази книга ще се занимаем с неговите корени, тръгващи от дълбока древност, както и със съвременните му проявления, но ви съветвам през цялото време да си повтаряте наум тези два въпроса:

Каква стойност би могъл да има друидизмът в днешно време?

Може ли да приложим на дело друидските идеи, за да извлечем полза не само за себе си, но и да превърнем света в едно по-добро място за живот?

 - Филип Кар-Гом
Още за автора

Филип Кар-Гом

Филип Кар-Гом
Филип Кар-Гом (рoден през 1952 в Лондон, Англия) е английски психолог и писател, водач на Ордена на Бардовете, Оватите и Друидите — най-голямата в света организация на друидизма. От малък се интересува от древните традиции на друидите и постъпва в Ордена на Бардовете, Оватите и Друидите на 18-годишна възраст. След смъртта на основателя на Ордена Рос Никълс (1975), става…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж