ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Пазителят. Том 2

Пазителят. Том 2

Пазителят. Том 2 - Виктор Пелевин

Виктор Пелевин

12-01-2017

от руски: Олга Дамянлиева

232

Мека

16/60/90

0.25 кг.

978-619-152-980-3

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

 

Виктор Пелевин е един от най-популярните и обсъждани руски автори, отдавна станал култово име за любителите на дръзката литература. Вече повече от двайсет години той руши удобните „истини“ и осмива господстващите представи за света и човека.

„Желязната бездна“ е втората книга от поредицата „Пазителят“ на Виктор Пелевин. Тя продължава историята на Алекс де Киже и разплита тайните на утопичния свят, създаден от месмеристите през XVIII век, в който нищо не е такова каквото изглежда и зад всяка страница се крие нова мистерия за разплитане.  Авторът изгражда истински пъзел от наука и философия, сатира и черен хумор, като си играе с възприятията на читателите така, както само той умее.

С „Пазителят“ Виктор Пелевин прави нова стъпка в търсенето на смисъла на човешкото битие, отивайки далеч отвъд утъпканите пътеки. Малцина ще се осмелят да тръгнат след него. Или пък не?

 

 

 

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Виктор Пелевин

...

Виж повече

Коментари (2)

Изток Запад (2017-01-04)

Здравейте, благодарим ви за сигнала! Разменени са данните страници/цена, от там е дошло недоразумението. Вече е качена вярната информация. Книгата ще излезе в средата на януари 2017 г. Успешна нова година!

РРР (2017-01-03)

Здравейте, Изток-Запад и за много години. Кога се очаква да излезе книгата? Отделно - има грешна информация относно тази книга. Страниците са 15, а цената е 232 лв. :)

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

Още от авторa

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж