ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Пазителят. Том 2

Пазителят. Том 2

Пазителят. Том 2 - Виктор Пелевин

Виктор Пелевин

12-01-2017

от руски: Олга Дамянлиева

232

Мека

140/215 мм

0.25 кг.

978-619-152-980-3

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
15 лв. КУПИ

Описание

„Желязната бездна“ е втората книга от поредицата „Пазителят“ на Виктор Пелевин. Тя продължава историята на Алекс де Киже и разплита тайните на утопичния свят, създаден от месмеристите през XVIII век, в който нищо не е такова каквото изглежда и зад всяка страница се крие нова мистерия за разплитане.  Авторът изгражда истински пъзел от наука и философия, сатира и черен хумор, като си играе с възприятията на читателите така, както само той умее.

С „Пазителят“ Виктор Пелевин прави нова стъпка в търсенето на смисъла на човешкото битие, отивайки далеч отвъд утъпканите пътеки. Малцина ще се осмелят да тръгнат след него. Или пък не?

 

 

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Виктор Пелевин

Виктор Пелевин
Виктор Пелевин е един от най-популярните и обсъждани съвременни руски автори. Неговите книги се очакват с нетърпение, но в същото време са и много критикувани.  Пелевин завършва института по енергетика на Московския технически университет, специалност електромеханика. След уволнението си от армията завършва Литературния институт „Максим Горки“. Сътрудничи няколко години на списание „Наука и религия“,…

Виж повече

Коментари (2)

Изток Запад (2017-01-04)

Здравейте, благодарим ви за сигнала! Разменени са данните страници/цена, от там е дошло недоразумението. Вече е качена вярната информация. Книгата ще излезе в средата на януари 2017 г. Успешна нова година!

РРР (2017-01-03)

Здравейте, Изток-Запад и за много години. Кога се очаква да излезе книгата? Отделно - има грешна информация относно тази книга. Страниците са 15, а цената е 232 лв. :)

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

Още от авторa

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж