ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Други > Изповедта на един карък

Изповедта на един карък

Изповедта на един карък - Йордан Нихризов

Йордан Нихризов

09-12-2016

...

186

Мека

140/215 мм

0.25 кг.

978-619-152-968-1

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
12 лв. КУПИ

Описание

„Изповедта на един карък“ е разказ за живота в България в последните десетилетия на ХХ и началото на ХХІ век. За съдбите на обикновени хора, които се опитват на намерят своята реализация, да се издигнат или поне да се приспособят към господстващата Система, определяща техните позиции и битие по собствени правила и критерии. Система, която уж се срутва под тежестта на своите несъстоятелни норми, а всъщност се преражда, подменяйки ценности и понятия посредством някогашните си верни крепители. История за това как идеали и чувства могат да бъдат загърбени, а идеите за справедливост – отритнати. Коя е вярната посока?

Следвайки дадени морални принципи дали накрая няма да се окажеш в очите на останалите просто обикновен карък?

Авторът води разказа от първо лице и неслучайно оставя впечатлението за лично преживени случки с реални хора. Тази история кара читателя да формира своя оценка на събитията и го стимулира да види верния път към бъдещето.

 

Още за автора

Йордан Нихризов

Йордан Нихризов
Йордан Нихризов е роден на 8.Х.1953 г. в гр. Провадия. Израства в гр. Габрово, където завършва средно образование в Априловската гимназия през 1971 г., а през 1978 г. се дипломира като инженер във ВМЕИ – Габрово. Второто му висше образование е по икономика (в УНСС), 1985 г. Голямата му любов…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж