ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бойни изкуства > Японското изкуство на сабята

Японското изкуство на сабята

Японското изкуство на сабята - Дон Дрегър, Гордън Варнер

Дон Дрегър, Гордън Варнер

29-01-2018

от английски: Теодор Леков

ПРЕДСТОЯЩО ИЗДАНИЕ

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.

Описание

Книгата на Гордън Варнер и Дон Дрегър е класика сред книгите, посветени на японския меч. Това почетно място на „Японското изкуство на меча“ се дължи на рядкото съчетание на академичните качества, професионалния интерес към историята и личния опит, свързан с дългогодишни занимания с бойни изкуства и на двамата автори: заслужили майстори на японските изкуства, допринесли извънредно много както за тяхното разпространение извън пределите на Япония, така и за едно по-дълбоко разбиране на древната военна традиция на Япония от западното общество.
Още за автора

Дон Дрегър, Гордън Варнер

Дон Дрегър, Гордън Варнер
Доналд Фредерик "Дон" Дрегър (1922 -1982) е международно известен практикуващ и учител по японски бойни изкуства. Автор е на няколко важни книги свързани с азиатските бойни изкуства и е пионер на международното джудо в Съединените щати и Япония. Също така има огромен принос в това бойните изкуства да се превърнат…

Виж повече

Коментари (1)

Биг Мийч и Лари Хувър (2017-01-22)

Класика!

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж