ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Религии, духовни учения > Утрото на магьосниците

Утрото на магьосниците

Утрото на магьосниците - Луи Повел, Жак Бержие

Луи Повел, Жак Бержие

03-11-2016

от френски: Георги Цанков

512

Мека

140/215 мм

0.65 кг.

978-619-209-022-7

Да

ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв При вас до 3 работни дни Цена за доставка с куриер 3,60 лв Безплатна доставка при поръчки над 50,00 лв.
25 лв. КУПИ

Описание

Журналистът и философ Луи Повел и инженер-химикът и разузнавач Жак Бержие дръзко разрушават представите ни за минало и бъдеще и разбулват интересуващи всеки от нас тайни: за древните цивилизации, за алхимията и безсмъртието, за окултните идеи на нацизма, за тайните общества, за мъдреците от Тибет и от Индия… Преведена на повече от 40 езика и превърнала се вече в класика, книгата ни помага да видим уж познатия ни свят през призмата на „фантастичния реализъм“. Идеален пътеводител към действителността на изпълнения с невиждани предизвикателства XXI в.!


"Във френския бестселър  „Утрото на магьосниците“ Луи Повел и Жак Бержие описват „открито съзаклятие" от интелигентни личности, трансформирани от вътрешните си открития. Възможно ли е членовете на тази общност да са съвременните носители на езотеричната мъдрост на много поколения? И дали те днес не правят достъпни за нас  тайните традиции на алхимиците и розенкройцерите?"

Мерилин Фъргюсън, „Съзаклятието Водолей"


"Повел и Бержие промениха мисленето на стотици хиляди обикновени хора, които до срещата си с техния шедьовър не се замисляха, че живеят сред живи митове и легенди."

Мирча Елиаде

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Луи Повел, Жак Бержие

Луи Повел (1920 – 1997) е роден в Гент, Белгия. Той пише в много месечни литературни френски списания още през 1946 г. (включително Esprit и Variété) до 50-те години на миналия век. Участвал е в основаването на Travail et Culture (Работа и култура) през 1946 г. (предназначен за разпространение на културата сред…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж