ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Човекът, който се смее

Човекът, който се смее

Човекът, който се смее - Виктор Юго

Виктор Юго

31-10-2016

от френски: Ерма Гечева

552

Твърда

165/235 мм

0.65 кг.

978-619-152-939-2

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
29 лв. КУПИ

Описание

Обезобразеното момче Гуинплейн спасява от смърт сляпо бебе на име Деа. Двете деца растат под опеката на пътешественика Урсус, който обикаля по панаири с караваната си. Гуинплейн е от най-важните атракции в представленията на Урсус. Белезите по лицето му създават илюзията за постоянна усмивка, благодарение на която триото изкарва пари и живее добре цели 15 години. Всичко се променя, когато Гуинплейн разбира, че е наследник на огромно богатство и благородническа титла. Но животът е различен от очакванията му. Той взима решение да се откаже от всичко и да се върне при Урсус и Деа.

 


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Виктор Юго

Виктор Юго
Виктòр-Марѝ Югò (1802–1885) е френски поет, писател, драматург, романист, художник и общественик. Считан е за един от най-известните и важни френски писатели дали отражение както върху литературния, така и върху политическия живот на страната. Той заема видно място в историята на френската литература през 19 век, в жанрове и сфери с изключително разнообразие. Едни от най-известните му творби…

Виж повече

Коментари (1)

Симеон (2018-06-16)

Здравейте! Обмисляте ли да включите към тази страхотна колекция романите „Парижката Света Богородица“ и „Клетниците“? Благодаря!

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж