ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Проза, романи > Картата на небето

Картата на небето

Картата на небето - Феликс Палма

Феликс Палма

03-12-2015

от испански: Светла Христова

568

Мека

140/215 мм

0.75 кг.

978-619-152-731-

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
25 лв. КУПИ

Описание

Лондон, 1898 г. Загадъчно зло се спотайва в подземията на Природонаучния музей в очакване да бъде разбудено. В Ню Йорк светският лъв Монтгомъри Гилмор ще спечели ръката на опърничавата Ема Харлоу, ако приеме необичайно предизвикателство. А самият Хърбърт Уелс е въвлечен в космическо нашествие, подозрително напомнящо романа му „Война на световете“. Преди пришълците да завладеят Земята, популярният писател ще трябва да използва дарбите си, за да предотврати катастрофата, чиито кълнове се крият в злополучна антарктическа експедиция шейсет години по-рано. Подпомаган от колоритни персонажи, той прекосява границите на пространството и времето в една шеметна история, в която мечтите играят важна роля, променят съдби и пораждат вериги от събития, а границата между реалното и свръхестественото понякога е твърде неясна.

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Феликс Палма

Феликс Палма
Феликс Х. Палма (роден на 16 юни 1968 г.) е испански писател. Единодушно е признат от критиката за един от най-оригиналните разказвачи на нашето време. Носител е на повече от сто литературни отличия. В „Картата на времето“ той умело смесва различни жанрове, за да създаде мащабна история, в която шестват измислени…

Виж повече

Коментари (4)

Изток Запад (2016-03-14)

Здравейте, Тиража е само с меки корици.

Мирослав Георгиев (2016-03-14)

"Изток-Запад" така и не отговорихте ще има ли издание и с твърди корици, каквото имаше за първата част или ще останем само с меките корици?

Мирослав Георгиев (2015-12-11)

А няма ли да има издание и с твърди корици, както е в първата част ? Предопочитам и двете части на книгата да са ми в един формата, не едната с твърди, другата с меки...

Любомир Христев (2015-11-27)

Велика книга! Magica is back!!!...

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

Още от авторa

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж