ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Благополучие > Самоусъвършенстване > Овладей живота си

Овладей живота си

Овладей живота си - Ариана Хъфингтън

Ариана Хъфингтън

03-12-2015

от английски: Весела Василева

280

Мека

140/215 мм

0.35 кг.

978-619-209-013

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
16 лв. КУПИ

Описание

Ариана Хъфингтън е смятана за една от най-преуспелите личности в света. След като основава медийната си компания , тя само за две години я изкачва до върха в този бранш. Успехът й е главозамайващ, но има висока цена: работният й ден е от осемнайсет часа, при това седем дни в седмицата – без никаква почивка. Преумората разбива здравето й и я довежда до пълен срив.

 

 Случилото се с нея я кара да решително да преосмисли поведението си и да си зададе жизнено важни въпроси. Тя се оглежда около себе си и вижда, че бягането към върха на кариерата и към все по-големите печалби е довело не само нея, но и други нейни познати до ръба на полудяването.

 

След като осъзнава ситуацията, тя решава да направи проучване за последствията от неразумния работохолизъм. И да разкаже не само собствения си личен опит, но и да даде предложения как да намалим стреса на работното място. И най-вече – как да променим живота си. В резултатът на това се появява „Овладей живота си“.

 

За да живеем живота, който наистина желаем, а не просто този, който сме успели да постигнем, трябва да намерим нова, трета мярка за успех. Тя е отвъд първите две – на парите и на славата – и се състои от следнитечетири простички елемента: благоденствие, мъдрост, способност да се учудваш и да даваш.

 

Хъфингтън пише:

„С времето мярката за успех в обществото е била сведена до пари и власт. […] Но в дългосрочен план парите и властта са като двукрак стол – можеш да запазиш равновесие известно време на него, но в крайна сметка е сигурно, че ще паднеш.“

 


Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Ариана Хъфингтън

Ариана Хъфингтън
Ариана Хъфингтън (родена на 15 юли 1950 г.) е гръцкo-американски автор, синдикалист и бизнесмен. Хъфингтън е съосновател и главен редактор на "Хъфингтън Поуст" (The Huffington Post), която сега е собственост на "Ей Ол Ел" (AOL). Тя e популярeн консервативен коментатор от средата на 90-те години, след което в края на…

Виж повече

Коментари

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж