ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Философия, социология, хуманитаристика > Политология > Произход на политическия ред

Произход на политическия ред

Произход на политическия ред - Франсис Фукуяма

Франсис Фукуяма

26-11-2015

от английски: Камен Костов

672

Твърда

140/215 мм

0.98 кг.

978-619-152-693-2

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
38 лв. КУПИ

Описание

Впечатляващият труд „Произход на политическия ред“ на Фукуяма предлага аналитичен поглед върху това как са създадени съвременните политически институции и демократичните общества. Ученият разкрива изграждането на човешките социални структури през вековете. Книгата на Фукуяма не само ни помага да разберем как са възникнали институциите в различните държави, но е и сравнително историческо изследване. Връщайки се още в зората на човешката история, Фукуяма защитава тезата, че хората винаги са се нуждаели от социална организация и че човек не е създаден, за да съществува като изолиран индивид.


 

Разгледай PDF за книгата

Разгледай PDF за книгата

Още за автора

Франсис Фукуяма

Франсис Фукуяма
Франсис Фукуяма е американски социолог, политолог, политикономист и писател от японски произход, неоконсерватор. Фукуяма е известен най-вече с книгата си „Краят на историята и последният човек“ (1992), която твърди, че в световен мащаб разпространението на либералните демокрации и свободния капиталистически пазар на Запад е знак за крайна точка на социокултурната еволюция на човечеството и вероятно окончателна…

Виж повече

Коментари (1)

Борислав (2016-01-06)

Браво за предоставения откъс във формат pdf! Компютър ли избира какво да покаже?

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж