ЗАТВОРИ (X)

Количката е празна.

Книжарница > Бойни изкуства > Айкидо и природната хармония

Айкидо и природната хармония

Айкидо и природната хармония - Мицуги Саотоме

Мицуги Саотоме

18-08-2002

от английски: Мария Цветанова

240

Мека

голям формат, А4

0.54 кг.

954-8945-01-0

Да

ДОСТАВКА Отстъпка – 10% за поръчки над 45,00 лв До офис на куриер за 3 работни дни Доставка до офис на куриер 3,60 лв Безплатна доставка до офис на куриер при поръчки над 50,00 лв.
16 лв. КУПИ

Описание

"Айкидо и природната хармония" разкрива дълбоките философски и нравствени принципи, въплътени в изкуството айкидо, и съотнася тези принципи с природните закони. Тя е сред най-ясните, най-задълбочените и най-вдъхновяващите книги, написани някога за айкидо или, всъщност, за всяко бойно изкуство." (Сюзън Пери, главен редактор на списание "Aikido Today")


Още за автора

Мицуги Саотоме

Мицуги Саотоме
Мицуги Саотоме е роден през 1937 г. Айкикай Шихан. Започва да тренира айкидо през 1954 г. в Куамори доджо. Продължава да тренира като учидеши в Хомбу доджо през 1961 г. Мицуги Сатоме е майстор в бойното изкуство на айкидо и е бил директен ученик на основателя на айкидо, Морихей Уешиба. Пристига…

Виж повече

Коментари (1)

Захари (2016-02-11)

Много хубава книга. Авторът Саотоме Сенсей е ученик на Морихей Уешиба, създателя а Айкидо и разказва също за свои преживявания и разговори с него. Книгата описва много точно философските аспекти на Айкидо и отношението му към природата и обществото. Имайте предвид че това не е книга описваща бойни техники или упражнения.

Оставете своя коментар чрез профила си или се регистрирайте, за да добавите коментар.

ПРИЕМАМЕ ПЛАЩАНИЯ ЧРЕЗ ePay, PayPal, наложен платеж